Praktijkhouder en huisarts

Rian Filius

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Waarnemend huisarts

Carmen Wichers

dinsdag, woensdag

Praktijkverpleegkundige

Zorg voor chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten. Begeleiding van patiënten die willen stoppen met roken. Ouderenzorg, waaronder ook de coördinatie van zorg van patiënten met dementie.

Natasha Tearr

Praktijkassistent

Op het spreekuur van de praktijkassistente kunt u terecht voor o.a. oren uitspuiten, bloeddrukcontrole, wrattenbehandeling, injecties, uitstrijkje in het kader van bevolkingsonderzoek en hechtingen verwijderen.
De praktijkassistentes hebben ook eigen aandachtsgebieden als begeleiding van patiënten die willen stoppen met roken, preventie hart-en vaatziekten, SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen). Iedere dag is er een spreekuur door de praktijkassistente.

Aly Fokkinga

Albertine Boersma

Tugba Altuntas

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg

Bij psychische problemen kan de huisarts u voorstellen om een afspraak met mij te maken. Afhankelijk van de ernst en de complexiteit van uw klachten, bespreek ik met u welk vervolg er mogelijk is. Als praktijkondersteuner GGZ zijn kortdurende vervolggesprekken mogelijk, gericht op het verkrijgen van inzicht en (praktische) handvatten om uw situatie te verbeteren. Deze hulp valt onder uw basisverzekering. Wanneer de inschatting is dat u voor therapie in aanmerking komt, zal in overleg met de huisarts een verwijsbrief worden opgesteld naar een (liefst door uzelf gekozen) behandelaar in de Basis GGZ of gespecialiseerde GGZ (GZ-psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut etc.). 

Ingrid van der Deen

Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

Een praktijkondersteuner GGZ Jeugd & Gezin (POH-GGZ Jeugd & Gezin) ondersteunt de huisarts in de praktijk op het gebied van psychosociale casuïstiek van jeugdigen en hun gezinnen.

Mirjam Gort-Salomons

Diëtiste

Een diëtist is specialist op het gebied van voeding en gedrag. Zowel bij ziekte, als bij gezondheid. Als je gezond bent kan een diëtiste je helpen gezond te blijven. En soms moet je door gezondheidsproblemen je voeding aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten, diabetes, maag- en darmproblemen, kanker of een voedselallergie.

Jessica de Boer