Stethoscoop Natasha Tearr

Natasha


Mijn naam is Natasha Tearr en sinds september 2015 ben ik werkzaam als praktijkverpleegkundige bij huisartsenpraktijk Filius, als opvolger van Geertje Galema.

Even in het kort: Een praktijkondersteuner begeleidt de patiënten bij het omgaan met een chronische aandoening in zijn/haar dagelijkse leven. Zij voert controles uit en geeft persoonlijke begeleiding en ondersteuning om de aandoening goed onder controle te krijgen of te houden.

Ik kom uit Curaçao en woon al 16 jaar in Nederland. Ik heb 3 jaar ervaring als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk. Voorheen heb ik gewerkt in een verslavingszorg, instelling, bij de GGD op de soa-aids afdeling en in het UMCG op chirurgische afdeling en orthopedie.

Ik vind de dynamiek in mijn werk erg leuk. Het adviseren, voorlichting geven, advies geven, behandelen, samen met de patiënt tot een oplossing komen en het bieden van zorg op maat doe ik met plezier. In huisartsenpraktijk Filius heb ik mijn eigen spreekuren voor patiënten met Diabetes, Hart en Vaatziekten, COPD/Astma (longfunctietest), begeleiden bij het stoppen met roken en binnenkort atriumfibrilleren (boezemfibrilleren).

Ik zie ernaar uit om samen met het team van huisartsenpraktijk Filius u de zorg op maat te kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Natasha Tearr
Huisartsenpraktijk Filius

.